Posted By streamers on May 10, 2016 | 0 comments

Het vrouwenkoor DiaZ (DInsdagAvond Zingen) is in april 2010 gestart en zingt onder leiding van dirigent Ton de Waal mooie ballades en lichte popmuziek. De meeste nummers zingen we 2-, 3- of 4-stemmig.

Het koor bestaat uit ca. 24 leden, allemaal afkomstig uit de regio Arnhem/Nijmegen.
We repeteren elke dinsdagavond van 20.30 uur tot 22.30 uur in dorpshuis “de Schakel”, Honsvoet 2, in Oosterhout.

Naast zingen houden we ook van gezelligheid: na afloop van de repetitie drinken we samen nog wat en regelmatig organiseren we gezellige uitjes.

Je kunt vrijblijvend een repetitie bijwonen zodat je kunt beoordelen of het repertoire en de sfeer van het koor bij je past. Als je dat wilt, vul dan het contactformulier in.

logo Diaz

ton-de-waal

Dirigent van Diaz is Ton de Waal

Sinds november 2013 is Ton dirigent van Diaz in Oosterhout (gld). Hij werd in 1954 in Den Haag geboren, kreeg op 5-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen en stond op 16-jarige leeftijd zijn eerste koor te dirigeren. Ton studeerde orgel-, koor- en orkestdirectie aan het conservatorium te Utrecht, ondermeer bij Maarten Kooy.

Als bijvakken studeerde hij Gregoriaans, piano en hobo. Hij heeft meegewerkt aan diverse producties met internationale gezelschappen waaronder het Straussorkest Boedapest in het Concertgebouw te Amsterdam in samenwerking met Joop van den Ende. Ton werkte ook mee aan de productie “Memories” door Mix of Music Ravenstein in de Nijmeegse schouwburg in samenwerking met Albert Kriele.

Submit a Comment